Tävlingsverksamhet

Tävlingsverksamhetens huvuduppdrag är att arrangera tävlingar för klubben. Vi är också ansvariga tävlingsledare samt att vi jobbar som funktionärer. Vi söker (alltid) intresserade att vara med i tävlingskommitén. Känner du att skulle vilja engagera dig - kontakta kansliet:

Telefon: 0346-502 87 eller via E-post: info@falkenbergsgolfklubb.com

Vill du komma i kontakt med någon ur Tävlingsverksamheten - klicka här

Foretävlingar 2021

Fred

Midsommargolfen

Björnhult GK

Fyrboll Pb 2 kl

”Slice” Memorial

Vinberg GK

Slaggolf singel 2 kl

(Startavgift går till Hjärt och Lungfonden)

Höst-27an

Björnhult

3-mannalag 27 hål 1 kl

Strandbadens Flädjepar

Flädje GK

2 kl Pb 6 hål Fb, 6 hål Gs, 6 hål Fs

Team Sportias Guldbollen

Flädje GK

2-m lag. 2 kl.Pb 1-9, 10-18 + GB

Qvarnvalsen

Vinberg GK

2-m scramble 2 kl

Brödkaveln 2021

Falkenbergs GK

Greensome 2 kl

Innan du tävlar!

Tävlingsverksamheten vill påminna om några viktiga saker som är viktiga...!

Scorekorten

• Det är markören som fyller i spelarens scorekort.
  • När markören signerar kortet intygar hen att varje håls resultat är korrekt. Hen bör därför följa spelarens alla slag och stämma av scoren efter varje hål.

Spelarens ansvar

• Det är spelarens ansvar att kunna reglerna. Det gäller även de lokala reglerna.
    Från och med 2019 gäller både nya ”Regler” och nya ”Lokala regler”. Det är alla envars ansvar att läsa på dem. Det finns många kanaler för att hitta de nya golfreglerna – bland annat på https://golf.se/regler. Vad gäller Lokala regler finns de alltid att tillgå på klubbens hemsida och vid tävlingsexpeditionen.
  • Markören är inte domare. Hen för din score!
  • Det är spelarens ansvar att hålla koll på tiden:
    - Du skall veta hur länge du letat. Tänk på att det nu är bara tre minuter. Söktiden börjar när du (eller din partner i parspel) börjar leta.
  • Innan ronden och när du byter boll skall du – för din egen skull – berätta vilken boll du spelar och vilket nummer den har. Helst bör du sätta en unik markering med en tuschpenna på dina bollar. Kan du inte identifiera en boll som din - är den förlorad.

Se till att hålla er plats på banan. Att dom bakom inte trycker på är oväsentligt. Det är hur ni ligger till i förhållande till bollen framför som gäller. "Vi skall vara efter bollen före, och inte före bollen efter".

Ha en spännande och skön golfsommar!

Bra att veta:

• Husbilsplats, inklusive el - 200 kr/dygn – (100 kr/dygn om du är greenfeegäst)
  • Golfbil - 400 kr (300 kr med läkarintyg)
  • Golfvagn, hyra - 50 kr
  • Rangebollar - 20 kr/22 bollar
  • Hyrklubbor (Titleist) - 500 kr
  • Klippkort golfbil för medlemmar 4000kr / 20 gånger (pärm i reception)

Allmän upplysning GDPR

Kameraövervakning på anläggningen!

Vi har kameraövervakning på vår anläggning för att förebygga och upptäcka brott. Syftet med detta är för att skydda medarbetare och besökare till Falkenbergs Golfklubb och Falkenbergs Golfklubbs anläggning samt våra medlemmars & gästers egendom. Granskning av inspelat material sker endast efter indikation av att brott begåtts. Inspelat material lagras i 30 dagar och raderas därefter automatiskt. Ett begränsat antal personer i ledningen / styrelsen har tillgång till materialet.