Vi söker en ekonom till kansliet

Falkenbergs Golfklubb söker en ekonom till kansliet

Falkenbergs golfklubb ligger strax utanför Falkenbergs stadskärna i den vackra delen Skrea. Vi har nära till allt fast vi är mitt i naturen!

Falkenbergs GK är inne i en spännande utveckling därför behöver vi anställa en ny ekonom. Vi är ett litet team där alla har en viktig roll för att driva klubben framåt i vår utveckling. För att få en bra balans och bibehålla vår höga servicegrad ser vi helst att du som sökande har mycket goda kunskaper i ekonomi, administration samt har en känsla för föreningsliv. Du kommer att jobba tätt ihop med vår klubbchef och vara ansiktet utåt på vår trevliga klubb.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ekonomi
Löpande bokföring samt meriterande om du har jobbat med förberedelse av årsredovisning och bokslutshantering
Fakturering
lönehantering

Medlemsärenden
GIT-hantering
Kommunikation och uppdatering på klubbens hemsida, i sociala medier samt nyhetsbrev

Kund- och medlemsservice
Bokningshantering: företagsgolf, gruppbokningar
Tävlingsservice vid företagsgolfevent och assistans vid klubbtävlingar
Service till styrelse och kommittéer

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har goda kunskaper i ekonomi (Fortnox), administration och IT. Du är flexibel och prestigelös med god planerings- och samarbetsförmåga. Du är utåtriktad och social med stark servicekänsla. Har du erfarenhet av golfklubbars verksamhet, GIT (Golfens IT-system), Office 365 och hantering av sociala medier är detta en merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 80 %. Fast månadslön och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning första 6 månaderna.
Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information om Falkenbergs Golfklubb –  www.falkenbergsgolfklubb.se

Mejla din ansökan till: fredrik.hansson@falkenbergsgolfklubb.com

För ytterligare information om tjänsten