Medlemsformer och avgifter

Medlemsformer och avgifter 2022

OBS - Funderar du på att eventuelt betala dina avgifter med autogiro - i så fall hittar du en blanket till detta längre ner. Den skall sedan skickas/mailas till klubben. Väljer du mail är adressen: info@falkenbergsgolfklubb.com

Som medlem i Falkenbergs Golfklubb krävs det att Seniormedlemmar äger en Spelrätt, vilken säljs av klubben eller utträdande medlem till marknadspris.

Medlemskapstyp

Spelrätt

Årsavgift

Spelavgift

Spelrättsbevis

A-Medlem - Senior med fullvärdig spelrätt

7 500 kr

6500

B-Medlem - Senior med begränsad spelrätt*

Begränsad spelrätt*

5 400 kr

4400

C-Medlem - Senior 19–27 hålsbanan
9 hålsmedlem**

Begränsad till 9 hålsbanan, Slinga 19–27

5 400 kr

4400

D-Medlem (Greenfeemedlem)

Ett spel ingår - sedan betalar man greenfee.

2 200 kr

1200

Vilande medlem

Ingen spelrätt

1 000 kr

Kö avgift

Ingen spelrätt

300

CSN – Medlem
(mot uppvisande av studiebevis)

3 700 kr

2700

(KRÄVS från det år man fyller 25)

Junior 19–21 år***

3 100 kr

Junior 13–18 år***

2 100 kr

Junior 0–12 år***

1 100 kr

600

• Alla ovan avgifter gäller kalenderår (1/1-31/12) och är ej återbetalningsbara oavsett orsak.
  • Klippkort golfbil för medlemmar - Inte ännu fastställt inför 2022

*Senior med begränsad spelrätt (B). Ingen spelrätt 14/6–15/8. Spelrätt på vardagar före 14 juni och efter 15 augusti samt övrig tid efter 18.00 på 9-hålsbanan. Krav på spelrättsbevis. OBS - Nytecknande av denna medlemsförmån erbjuds inte längre enligt styrelsens beslut den 14.10.2019. Spel är tillåtet under undantagna tider mot erläggande av halv gällande greenfee. Medlemsskapet försvinner från och med säsongen 2023.

** Senior med spelrätt på ” 19–27 hålsbanan, 9 hålsmedlem (C). Vid spel på 18 hålsbanan erläggs halv gällande ordinarie greenfee.

Vilande medlem har ingen spel- eller bokningsrätt och kan heller inte spela på andra banor ifall de inte är aktiva i annan klubb. För att behålla sitt spelrättsbevis måste man vara minst vilande medlem, om betalning inte skett enligt betalreglerna så tillfaller spelrättsbeviset automatiskt klubben enligt stadgarna.

*** Alla juniorer med full spelrätt på banan spelar fritt på övriga Hallandsklubbar.

Alla som har medlemskapet ”Senior med fullvärdig spelrätt” (A) i Falkenbergs Golfklubb kommer att få ett förmånshäfte med mycket fina erbjudande från olika företag i och omkring Falkenberg (Totalt värde ca 10 000kr!).

Autogiro
Vi erbjuder autogiro till våra medlemmar som vill kunna dela upp sin medlemsfaktura. För att kunna ta del av detta måste bifogad blankett (se längre ned på sidan) fyllas i och lämnas in / mailas till kansliet. Om ni är mer än en person i familjen som ska dela autogiro måste allas GolfID fyllas i på blanketten. Avgiften för autogiro är 360 kr i administrationsavgift. Om täckning saknas vid upprepade tillfällen då dragning ska ske kommer autogirot att avslutas och hela fakturan att faktureras i sin helhet.

Förändring av medlemskapstyp
Medlemskapsförändringar (byte av medlemskategori och utträde) ska göras senast 1 december innevarande år inför nästa säsong. Efter detta datum accepteras inga förändringar av medlemskategori.

För senior med en spelrätt som önskar utträda ur klubben eller ansöka om vilande medlemskap hänvisar vi till sidan om spelrättsbevis.

Årsfakturan (medlemsavgift, spelrättsavgift etc) skickas ut från klubben i mitten/slutet av december och ska vara betald senast 31 Januari påföljande år.

Medlemsmervärden
Här nedan kan du se vad du får som fullvärdig medlem i Falkenbergs Golfklubb, både räknat i "hårda och mjuka" värden!

• Tillgång till 27 hål av högsta klass
  • Öppet bokningssystem där du kan boka starttid över hela säsongen på nätet, telefon eller terminal.
  • Du har 4 tider (varav max 2 på helgen) förbokade i systemet samtidigt på ditt GolfID.
  • Fri tillgång till vårt övningsfält med 3 puttinggreener, chip- och pitchområde samt Driving Range med 10 mattor under glastak, studio av modernaste slag samt ytterligare ett övningsområde med grästee för övning med egna bollar.
  • Fri tillgång till vår Teknikbana med 5 hål.
  • Löpande information via vår hemsida och i nyhetsbrev och klubbchefsinfo till din mail.
  • Populär restaurang med fullständiga rättigheter, god husmanskost, catering för stora och små sällskap samt genuin atmosfär.
  • En fantastisk välfylld golfshop med de senaste varorna genom Falkenbergs Golf Academy
  • Modern maskinpark för skötsel av anläggningen.
  • Reception med generösa öppettider – 7 dagar i veckan.
  • Stora omklädningsrum för både herrar och damer med duschmöjligheter.
  • Möjlighet att hyra konferensrum med Internetaccess.
  • Tillgång till (10) stycken golfbilar.
  • Rikt tävlingsutbud på klubben som passar alla typer av golfare.
  • Engagerade medarbetare och anställda på klubben.
  • Medlemskap i Svenska Golfförbundet (SGF) och genom detta ett GolfID.
  • Bättre fokus på din golf med tillgång till våra PGA-instruktörer genom Falkenbergs Golf Academy.
  • Greenfeerabatt för dina vänner i sällskap med dig.
  • Omsorgsfullt valda vänklubbar där Falkenbergs GK medlemmar spelar med reducerad greenfee.
  • Återbetalningsskydd för årsavgift vid spelavbrott (kontakta kansliet för mer information)
  • Och inte minst – ett välkomnande bemötande i en härlig atmosfär!

Som om detta inte var nog - två golfbanor i toppkondition!

Välkommen att höra av dig om du vill bli medlem, vill förändra ditt medlemskap eller bara har lite frågor...

Ring: 0346-502 87

E-post: info@falkenbergsgolfklubb.com