Restaurang

Restaurangen öppnar för luncher Måndag 14/3

Veckans Lunch - klicka här

Vår krögare - Patrik - hälsar alla välkomna till restaurangen

"Jag är väldigt glad för att jag har fått möjligheten att driva restaurangen på Falkenbergs Golfklubb. Tillsammans med min personal skall vi göra allt för att bemöta er på ett bra och trevligt sätt i restaurangen och ute i kiosken.

Det är väldigt givande att träffa och ge bra service till er som besöker restaurangen men även att det finns bra och goda erbjudanden av mat, snacks, glass och dryck i kiosken. Den är lika viktig som köket i restaurangen tycker jag, men det är många som glömmer detta!

Vi kommer att ha både dagens lunch, Á la carte, festarrangemang såsom bröllop, födelsedag etc. Ring eller maila oss om ni har några frågor kring mat, drycker, fester eller liknande."

Välkomna till Falkenbergs Golfrestaurang!

Patrik Lundahl

Vill du kontakta oss:

Mail: falkenbergs.golfrestaurang@gmail.com

Det är bordservering, i stort sett varje dag (Buffé kan förekomma). Menyn består till största delen av vällagad husmanskost med någon "specialrätt" upp till det.... kom gärna hit och testa ....maten är underbart god och vällagad!

Allmän upplysning GDPR

Kameraövervakning på anläggningen!

Vi har kameraövervakning på vår anläggning för att förebygga och upptäcka brott. Syftet med detta är för att skydda medarbetare och besökare till Falkenbergs Golfklubb och Falkenbergs Golfklubbs anläggning samt våra medlemmars & gästers egendom. Granskning av inspelat material sker endast efter indikation av att brott begåtts. Inspelat material lagras i 30 dagar och raderas därefter automatiskt. Ett begränsat antal personer i ledningen / styrelsen har tillgång till materialet.