Restaurang

Restaurangen är nu stängd för säsongen 2021 - endast öppen vid speciella arrangemang.

Veckans Lunch - klicka här

Restaurangen Säsongsavslut 2021

Fredagen den 29 oktober dukar vi upp vår schnitzel buffé med alla tillbehör. Även inslag av fisk och pasta erbjuds.

Vi tackar alla medlemmar och gäster för den gångna säsongen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vårt krögarpar - Ralf och Jennie Brinck hälsar alla välkomna till restaurangen

Det är "bordservering", i stort sett varje dag (Buffé kan förekomma). Menyn består till största delen av vällagad husmanskost med någon "specialrätt" upp till det.... kom gärna hit och testa ....maten är underbart god och vällagad!

- Se Lunchmenyn eller kolla in deras Facebooksida (längre ner...)
- Håll koll på Facebooksidan för mer information

Kiosken: stängd för säsongen.

E-post: brincksfood@gmail.com

Följ by Brincks Food på Facebook

Allmän upplysning GDPR

Kameraövervakning på anläggningen!

Vi har kameraövervakning på vår anläggning för att förebygga och upptäcka brott. Syftet med detta är för att skydda medarbetare och besökare till Falkenbergs Golfklubb och Falkenbergs Golfklubbs anläggning samt våra medlemmars & gästers egendom. Granskning av inspelat material sker endast efter indikation av att brott begåtts. Inspelat material lagras i 30 dagar och raderas därefter automatiskt. Ett begränsat antal personer i ledningen / styrelsen har tillgång till materialet.

Nedan ser du ett bildspel på lite olika rätter som serveras i restaurangen - visst ser det gott ut...!