Restaurang

Restaurangen är öppen

Öppettider: Se startsidan, vänstra kolumnen "Allmän information"

Veckans Lunch - klicka här

Senaste Nytt

Från och med 14 Juni är kiosken bemannad Må-To mellan 08.00 - 19.00 samt FR-Sö 08.00 - 18.00.

Undantag: Specialöppet "Golfveckan V29" och övriga tävlingar.

Om ni ska ut på en "seneftermiddagsrunda" och inte hinner till kiosken innan stängning - rekommenderar vi att ni köper något från restaurangen innan ni går ut.

Något speciellt ni vill ha i kiosken - Säg till i restaurangen innan ni går ut!

Med varma hälsningar

Jennie & Ralf

Vårt krögarpar - Ralf och Jennie Brinck hälsar alla välkomna till restaurangen

Det är "bordservering", i stort sett varje dag (Buffé kan förekomma). Menyn består till största delen av vällagad husmanskost med någon "specialrätt" upp till det.... kom gärna hit och testa ....maten är underbart god och vällagad!

- Se Lunchmenyn eller kolla in deras Facebooksida (längre ner...)
- Håll koll på Facebooksidan för mer information

Kiosken: Kiosken är öppen när 18-hålsbanan är öppen. För mer detaljerad information - fråga i restaurangen innan du går ut på banan.

E-post: brincksfood@gmail.com

Följ by Brincks Food på Facebook

Allmän upplysning GDPR

Kameraövervakning på anläggningen!

Vi har kameraövervakning på vår anläggning för att förebygga och upptäcka brott. Syftet med detta är för att skydda medarbetare och besökare till Falkenbergs Golfklubb och Falkenbergs Golfklubbs anläggning samt våra medlemmars & gästers egendom. Granskning av inspelat material sker endast efter indikation av att brott begåtts. Inspelat material lagras i 30 dagar och raderas därefter automatiskt. Ett begränsat antal personer i ledningen / styrelsen har tillgång till materialet.

Nedan ser du ett bildspel på lite olika rätter som serveras i restaurangen - visst ser det gott ut...!