Företag

Golfevent kan vara många olik saker - uppvisning, tävling, prova på.... m.m.

Vår ambition är att erbjuda paket och tjänster som motsvarar era önskemål. Vi vet att de flesta företag söker skräddarsydda lösningar som passar just dem. Vi erbjuder därför stor flexibilitet i våra företagstjänster och produkter.

Om du och-/eller ditt företag är intresserad av att samarbeta med oss, det kan gälla en företagstävling, spelavtal, företagsmedlemskap, reklampaket, vara tävlingsvärd, sponsra en tävling/junior m.m. hör av er.

Vi har massor av tips hur man kan lägga upp ett sponsoråtagande eller skapa företagsevents.

Falkenbergs Golf Business Club

Ett företagsnätverk på Falkenbergs GK som du som samabetspartner kommer att tillhöra

• Vi genomför aktiviteter som stimulerar nätverket och utvecklar gemenskap
  • Vi skapar och stärker mötesplatsen Falkenbergs Golfklubb