Kära medlemmar,

Säsongen börjar lida mot sitt slut och jag hoppas ni passar på att spela lite härlig höstgolf innan de mörkare månaderna nu knackar på dörren. Vi håller öppet 18 hålsbanan så länge vädrets makter är med oss. Tyvärr så har det ju varit en ganska blöt höst. Vår fina 9 hålsbana kommer att hållas öppet året runt som vanligt för er som vill hålla i gång även under vintermånaderna.

Var extra noga med att laga nedslagmärken och uppslagna torvor nu inför vintern – Tack!

Det har varit mycket spel under 2021 men våra banor har hållit en hög kvalitet genom hela säsongen.  Det märks inte minst i den gästundersökning som vi får in varje vecka – Där har vi legat i topp 5 i Sverige nästan hela säsongen! Högst på listan av alla Hallandsklubbar.

Det bevisar att kvaliteten på anläggningen har förbättrats de senaste åren trots den höga beläggningen och att vår anläggning står sig starkt och är omtyckt. Riktigt kul och hoppas att ni som medlemmar också är stolta över er fina klubb.

Partners

Vill du och ditt företag synas på vår fina anläggning 2022 och skapa nya affärskontakter genom vårt härliga nätverk? Kontakta mig direkt på fredrik.hansson@falkenbergsgolfklubb.com så kommer vi fram till rätt lösning för just ditt företag.

D- Medlemmar

Vill ännu en gång påminna alla som har ett D- Medlemskap (Greenfee medlem) och samtidigt har ett spelrättsbevis, att ni inför säsong 2022 behöver göra ett aktivt val om ni ska vara A- Medlem (27 hål), C- Medlem (9 hålsmedlem) eller vara vilande medlem. Hör av dig om ditt val tills 31 oktober.

Du kan välja att inte göra något val och fortsätta att vara D- medlem men då tillfaller spelrättsbeviset klubben med automatik vid årsskiftet.

Höstmöte

Höstårsmötet är planerat till måndagen den 29 november och blir återigen ett fysiskt möte. Mer information och en kallelse kommer att skickas ut senare.

Frost

Perioden då det börjar med frost är här och dessa regler gäller:

18-håls banan får inte beträdas vid frost utan är helt stängd, detta gäller även dom 3 puttinggreenerna vid klubbhuset. Ni hänvisas under tiden till vår niohålsbana (19–27)

Banpersonalen bestämmer när banan anses spelbar och meddelar receptionen samt lägger ut på sociala medier (dyker då automatiskt upp på hemsidan).

Starttider bokade under tiden som 18-håls banan är stängd på grund av frost anses förverkade och förskjuts inte. Vill du vara säker på att spela så rekommenderar vi en senare starttid.

Vinterarbetet på banan har börjat och vi gör allt i vår makt för att 18-hålsbanan ska få så bra förutsättningar inför vintern som möjligt. Det har vi nytta av till våren. Arbetet på ettans hål fortlöper enligt plan och förbättringen av detta förbättrade område kommer att ge ett gediget första intryck av vår fina bana.

Hjälp på banan!

Vi behöver hjälp igen med lagning av tee och fairway den 19 oktober kl 07.30-Välkomna!

Önskar er en trevlig helg,

Fredrik Hansson

Klubb & Marknadschef