Kära medlemmar,

Då är vi redan inne i september månad och hösten knackar på dörren. Det är många fina golfdagar fast man märker att temperaturen gått ner på nätterna.

Planeringen inför 2022 års säsong är redan i gång och golfen står sig stark dessa pandemitider. Det är en fantastisk aktivitet som berör många i samhället. Hösten brukar vara en fin tid för golf och jag hoppas ni är många som passar på att spela och hålla i gång både kropp och själ.

Vår bana har varit mycket fin och uppskattad hela säsongen och vi börjar nu göra lite höst förberedelser. Läs mer om banan i vår banchefs rapport som finns bifogad nedan för intressant läsning.

Tävling

Förra helgen avgjordes klubbmästerskapen i bra väder och på en bana i utmärkt skick. Dammästarinna blev Cecilia Ekenhard och herrklassen vanns av Max Helgesson. Övriga klassvinnare var: Arvid Olsson-pojk klassen, Johan Eckhardt – H50, Per-Erik Andersson – H60 och Kjell Svensson – H75

Årets HGDF seriespel går mot sitt slut och Falkenbergs GK skördar fina framgångar i många klasser. Det var första året som en H80 klass spelades och våra ”gubbar” stod som premiärvinnare – Grattis!

Övrigt

Det är fortfarande en del av er som inte har hämtat ut de fina rabatthäften (A – medlemmar) och bagbrickor som finns på kansliet för uthämtning. Rabatthäftena innehåller många fina erbjudanden för er att ta del.

Jag vill också påminna er alla att uppdatera era kontaktuppgifter i Mingolf så att ni har rätt kontaktuppgifter där. Ni som flyttar, byter telefon eller mailadress, ja det är alltid bra med rätt kontaktuppgifter.

September månad innebär också mycket intressant golf på tv:n, vem gillar inte Solheim Cup som spelas denna helg och sedan kommer Ryder cup om tre veckor- Dessutom Tour Championship denna helg. Det lär bli en del tid framför ”burken”.

Som avslutning vill jag också uppmana alla att vi fortfarande har en pandemi. Håll dig hemma vid symtom, tvätta händerna och håll avstånd - det är viktigt att vi alla hjälps åt.

Önskar er en riktigt trevlig helg!

Fredrik Hansson

Klubb & Marknadschef