Hej alla medlemmar

Efter en period med mycket regn är solen äntligen tillbaka igen. Vår bana höll fantastiskt bra trots allt vatten som föll och det förberedningsarbete som vi kontinuerligt gör ser ut att ha varit ett vinnande koncept. Vi får tacka Patrik med personal som gör handlingsplaner och sedan genomför dem - Starkt jobbat!

Nu kommer ett litet men - nu med så mjukt i marken är det nu extra viktigt att vi lägger tillbaka uppslagen torv och lagar nedslagsmärken. STORT TACK på förhand för detta.

Det närmar sig klubbmästerskap den 28:e augusti och om du inte redan anmält dig finns det fortfarande chansen. Anmälan sker på MinGolf som vanligt.

Medlemsundersökning

Den 25 augusti distribueras det andra utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st till klubbens medlemmar. Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 360 svenska golfklubbar deltar.

Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamheter och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för vårt arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid. Alla få inte denna undersökning men om just du är utvald hoppas vi att du medverkar. TACK på förhand för dina synpunkter.

Designer

Vår bandesigner Caspar Grauballe kommer på besök den 24:e augusti. Vi har bjudit hit honom för att titta på vår anläggning. Han får chansen att hålla sig uppdaterad om vad som händer på vår anläggning och kommer säkert med lite nya idéer och tankar.

För dig som D-medlem

Sommaren går mot sitt slut och hösten knackar på dörren. Vill påminna alla som har ett D- Medlemskap (Greenfee medlem) och samtidigt ett spelrättsbevis, att ni inför nästa säsong 2022 behöver göra ett aktivt val om ni ska vara A- medlem (27 hål) , C- Medlem (9 hålsmedlem) eller vara vilande medlem. Hör av dig om ditt val innan 31 oktober.

Du kan välja att inte göra något val och fortsätta att vara D- Medlem men då tillfaller spelrättsbeviset klubben med automatik vid årsskiftet.

Några slutord

Vi har haft mycket fina framgångar på distriktmästerskapen i de olika åldersklasserna och vi har bl.a. tre DM vinnare från Falkenbergs Golfklubb:
Eva Fredenlund (D70), Ewa Sjölin (D60) och Per Björklund (H40) som har vunnit respektive klass - ett stort GRATTIS!

Som en slutfinish på klubbhuset kommer (snart hoppas jag) taket att målas om. Det kommer att bli svart och det tror vi kommer att lyfta huset lite till!

Jag pratade med en medlem häromdagen som sa: "Nu kommer hösten snart - det tycker jag är den bästa perioden att spela golf på, banan är i toppskick, luften är hög och klar, och min golf brukar lyfta flera snäpp..."

Jag kan bara hålla med om detta - jag (när jag var aktiv) spelade också bra golf på hösten.

Så ta er ut på banan - den är i toppskick nu!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg och bra golfande!

Fredrik Hansson
Klubb & Marknadschef