Kära medlemmar,

Vi är mitt i sommaren och många härliga golfdagar nu.

Falkenbergsveckan är avklarad förra veckan och det var 1088 deltagare fördelat på 6 tävlingar. Vädret visade sig från sin bästa sida, banan var i toppskick (som vanligt) och det var verkligen fantastiska resultat.

Ett stort TACK till alla sponsorer: Footjoy, Titleist, Falkenbergs Golf Academy, Strandbaden, Anghems Guld, Puma, Cobra, Golfresan on Tour samt våra egna krögare Food by Brincks för trevliga tävlingar och fina prisbord! Vill också passa på att tacka alla er som har spelat, varit med och hjälpt till på olika vis, tävlingsledarna och ett speciellt TACK till Bo Björklund (Boa) för all hjälp med att förbereda varje tävling tillsammans.

Elitlag

Under juli månad har vårt elit herrlag spelat det nationella seriespelet div 1 södra på Ljunghusen GK. Efter tre dagars spel i fantastisk sommarvärme slutade killarna på en grymt bra 4:e plats!

Killarna spelade fjorton (14) ronder och scorerna varierade mellan 63–76 slag - vilken jämnhet, bra spelat hela gänget! I laget ingick: Algot Strandvi, Joel Sylén, Rikard fors (Coach), Jens Dantorp, Arvid Olsson och Max Helgesson.

KM

Vill redan nu göra lite reklam för vårt klubbmästerskap och hoppas ni är många som vill vara med. Anmälan görs på Min Golf. Läs igenom "villkoren" noga så du anmäler dig rätt.

OBSERVERA att det även i år är en "vanlig tävling" inom ramen för KM

Vi kommer även att stå som värd för två finfina juniortävlingar på vår anläggning under augusti månad. Falkenbergs Junior Open (JMI) samt Teen Tour Future omg #5.
Det ska bli riktigt kul att få se våra duktiga talanger mäta sig med de andra på hemmabanan!

ÖVRIGT

Jag vill också passa på att påminna er alla att:

• laga nedslagsmärken
  • Kratta bunkrarna ordentligt och sedan lägga krattan i bunkern i spelriktningen
  • Ta ur flaggan när ni plockar upp bollen ur hålet för annars förstörs hålkanterna

Det är med glädje som jag kan konstatera att ni är många som väljer att spela på vår mycket fina slinga 19–27.  Vi har haft som mål att uppgradera skicket på denna bana och det känns som om vi har kommit en mycket bra bit på vägen.

Banpersonalen behöver hjälp den 10:e augusti för er som kan. Samling vid maskinhallen 07:30 - lagning av tee och fairway står på schemat.

Tidigare refererade man till blå, röd och gul slinga. Vi skulle nu gärna vilja få in förslag från er medlemmar med olika namn som vi kan delge våra fina banor? Ska bli kul att se fantasin flöda hos er medlemmar - Pris till de bästa namnen utlovas.

Till slut vill jag slå ett slag för FBGTV´s trevliga avsnitt. I bifogad länk hittar du det 3:e avsnittet där de gör besök på vår fina anläggning. Det är blandade reportage av olika aktiviteter och företag i och omkring Falkenberg - riktigt kul att titta på!

Önskar er alla en trevlig helg!

Fredrik Hansson

Klubb & marknadschef