Traditionsrik match mellan Falkenbergs och Båstads gentlemän

Idag har den årliga Klubbmatchen mellan Falkenbergs GK och Båstads GK herrar avgjorts.

En klubbmatch som spelades redan under 1960-70 och början av 1980-talet. 2011 återupptogs den igen och herrarna spelar om äran samt en inteckning i vandringspriset, som är en fin silverpokal. Matchen avgörs vartannat år på Båstad och vartannat år på Falkenberg.

I år var det Falkenbergs herrarna som tog en "slam dunk" genom att vinna samtliga 10 matcher.

I laget ingick: Jan Sylvén, Sven-Anders Svensson, Bengt Wernersson, Lars Nilsson, Bengt Brosved, Kenneth Hellström, Bo Persson, Torbjörn Johansson, Steve Benjaminsson och Bengt Fredenlund.

Fantastiskt bra spelat hela laget - Det var första gången i denna historian som ett lag vann samtliga matcher!