Ny krögare i restaurangen!

Styrelsen kan nu presentera en ny krögare på Falkenbergs Golfklubb och vi är mycket nöjda och glada för att Patrik Lundahl har valt att teckna avtal med oss. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Patrik som återkommer med datum för premiärdagen.

Nedan en kort presentation från Patrik.

Hej

Jag är väldigt glad för att jag har fått möjligheten att driva restaurangen på Falkenbergs Golfklubb. Tillsammans med min personal skall vi göra allt för att bemöta er på ett bra och trevligt sätt i restaurangen och ute i kiosken.

Jag har jobbat i köket på ett flertal golfklubbar, Tylösand i Halmstad, Holm och Haverdal och de senaste två åren som krögare på Skogaby golfklubb.

Det är väldigt givande att träffa och ge bra service till er som besöker restaurangen men även att det finns bra och goda erbjudanden av mat, snacks, glass och dryck i kiosken. Den är lika viktig som köket i restaurangen tycker jag, men det är många som glömmer detta!

Jag är 53 år och sambo med Jessica, vi har en son på 12 år. Vi bor i Snöstorp i Halmstad.

Jag spelar golf så ofta jag kan, men det blev inte så många golfrundor som jag hade tänkt förra året. Trots att jag jobbade på en golfbana. Men förhoppningsvis kommer ni se mig på banan eller kanske i skogen!

Så jag vill avsluta med att önska alla Välkomna till Falkenbergs Golfrestaurang.

Patrik Lundahl