NY Klubbchef!

Nu har vi ny klubbchef!

Så här ser han ut - Titta till höger...

Vi säger varmt välkommen till Mikael Norman som blir ny klubbchef på Falkenbergs Golfklubb.

Mikael kommer närmast från Falun Borlänge GK där han varit klubbchef och bidragit till klubbens utveckling de två senaste säsongerna. Dessförinnan var han klubbchef på Gagnefs GK.

Den röda tråden i hans liv har handlat om idrott. Han har en spännande bakgrund där han bl. a tidigare jobbat med försäljning och marknad på Leksands IF och Mjällby AIF.

Mikael är en relationsbyggare som vill skapa förutsättningar för kvalitativ klubbverksamhet tillsammans med styrelse, medlemmar och samarbetspartners.

Då Mikael har delar av sin  familj i södra Sverige passar det honom bra att flytta till Falkenberg.

Mikael kommer att börja hos oss på halvtid under februari för att senare under våren tillträda på 100%.

Styrelsen, Falkenbergs Golfklubb

Framgång för Joel Sylvén 2022-05-20