Golfvärd

Golfvärd på Falkenbergs GK

Golfsäsongen 2022 är här och den har börjat bra, vissa dagar är riktigt mycket bokat.

Vi vill ha en hög kvalité på anläggningen, vad gäller värdskap, trivsel och tillgänglighet. En viktig del i detta är våra golfvärdar på helgdagar och under högsäsongen. Det är viktigt att känna sig välkommen och att bli väl bemött, oavsett om du är medlem eller gäst.

Avsikten är att ha golfvärdar på lördagar, söndagar och helgdagar från v 19 fram till midsommar. Efter midsommar och en bit in i augusti med undantag av Golfveckan, vecka 29, hoppas vi kunna ha golfvärdar varje dag.

Ett klubbvärdpass är från kl 0800–1600.

Syftet med golfvärdskapet är att:

1. Ge ett bra bemötande till alla golfare och vara en god ambassadör till Falkenbergs GK
  2. Skapa ökad trivsel vid starten och ute på banan samt hjälpa gäster och nya golfare till rätta
  3. Se till att spelare startar på utsatt tid. Golfare befinner sig nämligen ofta på rangen eller på putting green och blir sena och stressar därmed upp till 1: a Tee.
  4. Kontrollera så spelarna ankomstregistrerat sig, samt för greenfeegäst betalt.
  5. Följa upp spelet på banan med några rundor i golfbilen som du disponerar
  6. Se till att alla är aktsamma om vår bana

Viktigt är också att utan ”pekpinne” upplysa om vikten av att ha uppsikt både framåt och bakåt så att gruppen håller sin plats på banan. Informera också om skyldigheten att släppa igenom bakomvarande parti exempelvis vid sökande av boll, (max 3 min), förlorat avstånd – ett hål till framförvarande grupp eller att en grupp bakom spelar väsentligt snabbare.

Det finns spelare som inte dyker upp, inte kontaktar receptionen om att de inte kommer. Om det skulle hända, notera och informera kansliet när dagen summeras.l

-------------------------------------------------------------------------------------

Du anmäler dig i receptionen på morgonen och hämtar ut padda/startlista med dagens spelare, samt nyckel till den golfbil du disponerar.

Klubben bjuder dig på dagens lunch vid passet, kaffe på förmiddagen och eftermiddagen ingår också.

För mer information/anmäla ditt intresse ber vi dig vänligen kontakta:

Lars-Göran Ruhdensjö- lars.goranr51@gmail.com eller ring 070-5685813

Lolle Gustavsson - lolle1@telia.com eller ring 070-313 0972