Falkenbergs GK söker ny Klubbchef

Klubbchef till Falkenbergs Golfklubb

Falkenbergs Golfklubb är en 27-håls golfanläggning, strategiskt placerad på västkusten, med de väl underhållna spelytorna som juvelerna i kronan

Klubben har anor och bildades redan 1949, men är fortfarande under utveckling. Falkenbergs Golfklubb är redan mycket uppskattad både bland medlemmar och gäster, och har höga ambitioner i sitt arbete för att föra klubben in i framtiden. Klubben satsar på såväl juniorutveckling som paragolf.

Falkenbergs Golfklubb har ca 1700 medlemmar och är vi är stolta över vår anläggning och de goda omdömen den får i gäst- och medlemsundersökningar.

Vi söker nu ny Klubbchef för Falkenbergs Golfklubb.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär operativt ansvar för den dagliga driften, men är också inriktad på marknadsföring av klubben på såväl strategisk som operativ nivå. Jobbet innebär resultatansvar och huvudansvar för såväl förening som aktiebolag och innefattar också ansvar för anställd personal. Rapportering sker till styrelsens ordförande.

Arbetet innebär en mängd kontakter med människor; medlemmar, gäster, leverantörer och samarbetspartners. Ledarskapsdelen av arbetet är komplex och innefattar samordning av anställd personal, outsourcade servicepartners och ideellt arbetande medlemmar.

Vem är du?
För att lyckas i arbetet som klubbchef på Falkenbergs Golfklubb behöver du vara en god relationsbyggare. Vi vet inte om du är en duktig golfare, men vi tror att du har arbetat inom idrottsverksamhet tidigare. Du har goda kunskaper inom ekonomi och kan leda budgetarbete och framtagande av prognoser. Du har dessutom god erfarenhet av ledarskap och är van att hantera personalfrågor. Vi tror också att du har erfarenhet av såväl projektledning som marknadsföring.

Som person är du drivande, energisk och självmotiverande. Du är van att arbeta strukturerat i högt tempo och tycker att kvalitet i leveransen är viktigt. Du tycker om att leda strategiskt arbete, men vill också gärna ta en huvudroll i implementering och leverans.

Sök tjänsten genom att sända ett mail med CV och brev till rekrytering@falkenbergsgolfklubb.com senast 2021-12-06. Frågor kring tjänst och rekryteringsprocess besvaras av Niklas Sällström på telefon 0709-254200 eller Jeanette Bertilsson på 0706–175466.