Club 65

Club 65 har idag, 1 april 2020, haft ett extra styrelsemöte med anledning av pågående Coronavirus.

Hela Club 65:s styrelse samt Fredrik Hansson från golfklubben var närvarande.

Vi är angelägna om att ta ansvar och att följa Golfförbundets/golfklubbens och Myndigheternas beslut om att inte ta några risker.

Fortlöpande daglig ny information har gjort att vårt planerade extra möte skulle vara så nära måndag 6 april som möjligt. Ett enhälligt beslut togs i samråd med klubb- och marknadschef Fredrik Hansson.

Club 65 ställer in måndagsspelet och att detta gäller under hela april månad.

Nytt beslut angående spel i maj månad för Club 65 - kommer att tas av styrelsen vecka 18.

Hälsningar från
Styrelsen för Club 65

VAD ÄR CLUB 65?

Club 65 är en sammanslutning för medlemmar i Falkenbergs Golfklubb. Vi organiserar golfspel för kvinnor och män under mer än 25 veckor. Det är två enkla krav som gäller för att man skall kunna bli medlem i Club 65.

1. Att du är medlem i Falkenbergs Golfklubb
  2. Att du uppfyller de åldersgränser vi har

- Kvinnan kan bli medlem samma år hon fyller 60 år
         - Mannen kan bli medlem samma år han fyller 65 år

SPECIALREGEL FÖR MEDLEMMAR I Club 65!

En man som inte fyller 65 i år men som har en maka/sambo som redan är med i Club 65 får nu också vara med i Club 65.

ANTALET MEDLEMMAR UNDER 2019.

- 126 st, 33 kvinnor och 93 män.

Vi spelar för det mesta på måndagar och startar klockan 08.00. I år börjar vi den 6 april. Vi spelar numera i 4-bollar och du anmäler dig personligen till tävlingsledarna på klubben och får då spela med de som anmäler sig samtidigt som dig.

Valfrihet i år är att alla herrar får starta från röd tee för att snabba upp tävlingen. Anmälningsavgiften är 20 kr och dessa pengar går till gemensamma aktiviteter under året.

TRIVSELKVÄLL PÅ RESTAURANGEN

Var 7:de måndag har vi en gemensam träff på kvällen i restaurangen och då till subventionerat pris på maten samt utlottning av presentkort som kan användas i restaurang eller shop.

UTFLYKTER

Vi gör också utflykter till närliggande klubbar, en på våren och en på hösten. På utflykterna är det gemensam start och i samband med prisutdelningen äter vi lunch tillsammans. Club 65 subventionerar också vid dessa tillfällen en del av kostnaden för greenfee och lunch.

Det spelar ingen roll vilken HCP du har, om du spelar bra eller dålig golf, huvudsyftet med Club 65 är nämligen inriktad på social gemenskap, motion, få nya vänner etc. - och det gör vi med hjälp av golfen.

Årsavgiften för 2020 är oförändrad, 200 kronor.

Du som uppfyller våra krav vill vi hälsa hjärtligt välkommen som medlem i Club 65.

Styrelsen Club 65

Din ansökan kan du sända till kassören Göran Hagert:
Ange ditt GOLF ID – För och efternamn och du får en faktura samt ytterligare information.

E-post: goran@hagfam.se

SMS Mobil: 0706-10 07 45

Du hittar ytterligare information på nedanstående PDF-filer.