Samarbeten

Samarbetsavtal

Haverdals GK och Ullared Flädje GK

Samarbete innebär att medlemmar i Haverdals GK och Ullared Flädje GK har rabatt på greenfee med 50 % på aktuell greenfee alla dagar. Medlemmar i Falkenbergs GK har samma rabatt vid spel på Haverdals GK eller Ullared Flädje GK. Vid tävlingar erläggs ingen greenfee förutom i klubbarnas golfveckor.

Varbergs GK

Samarbetet innebär att vi på vardagar till och med vecka 25 och efter vecka 33 kan spela på Varbergs GK östra och västra banan för halv greenfee. Samarbetet gäller fullvärdiga medlemmar i de båda klubbarna.

Kungsbacka GK

Samarbetet innebär att som fullvärdig medlem i Falkenbergs GK eller Kungsbacka GK har du 100 rabatt på greenfee när du spelar på samarbetsklubben.

Gullbringa GK

Samarbetet innebär att som fullvärdig medlem i Falkenbergs GK eller Gullbringa GK har du 100 rabatt på greenfee på helgfria dagar (alltså ej lördag, söndag, helgdag) hela dagen och helgdagar efter kl. 15.00 när du spelar på samarbetsklubben

Särö GK

Samarbetet innebär att som fullvärdig medlem i Falkenbergs GK eller Särö GK har du 100 rabatt på greenfee på helgfria dagar (alltså ej lördag, söndag, helgdag) när du spelar på samarbetsklubben.

Forsgårdens GK

Samarbetet innebär att som fullvärdig medlem i Falkenbergs GK eller Forsgårdens GK har du 100 rabatt på greenfee på helgfria dagar (alltså ej lördag, söndag, helgdag) när du spelar på samarbetsklubben.

Hallandsgreenfee

Utbytet innebär att Falkenbergs Golfklubbs medlemmar har rabatt vid spel på Hallands golfklubbar. Hur stor rabatten är kan variera från klubb till klubb.

Juniorsamarbete inom Hallands golfförbund

Juniorer inom Hallands Golfförbund spelar fritt på Falkenbergs GK.