Samarbeten

Samarbetsavtal

Haverdals GK och Ullared Flädje GK

Samarbete innebär att medlemmar i Haverdals GK och Ullared Flädje GK har rabatt på greenfee med 50 % på aktuell greenfee alla dagar under 2016. Medlemmar i Falkenbergs GK har samma rabatt vid spel på Haverdals GK eller Ullared Flädje GK. Vid tävlingar erläggs ingen greenfee förutom i klubbarnas golfveckor.

Varbergs GK

Samarbetet innebär att vi på vardagar till och med vecka 25 och efter vecka 33 kan spela på Varbergs GK östra och västra banan för halv greenfee. Samarbetet gäller fullvärdiga medlemmar i de båda klubbarna.

KungsbackaGK

Samarbetet innebär att som medlem i Falkenbergs GK eller KungsbackaGK har du 100 rabatt på greenfee när du spelar på samarbetsklubben.

Utbytet innebär att Falkenbergs Golfklubbs medlemmar har rabatt vid spel på samarbetsklubbarna. Hur stor rabatten är kan variera från klubb till klubb.

Juniorsamarbete inom Hallands golfförbund

Juniorer inom Hallands Golfförbund spelar fritt på Falkenbergs GK.