Viktig information - Damverksamheten!

Årets kickoff den 14/4 är tyvärr inställd!

Vi tar hänsyn till alla våra medlemmar som på grund av ålder inte kan närvara och hörsammar Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi startar säsongen den 21/4 med partävling, se program på hemsidan!

Första start 16.30, lottning 16.15.

Kvällen till ära erbjuder Karla 20% rabatt i shopen så kom gärna lite tidigare eller börja titta redan nu.

Årets NYHETER:

• Vi spelar 9 hål på tisdagar som vanligt men 18 hål på torsdagar, från 28/5. Då kan vi spela 2 ggr i veckan med damgolfen!
  • Den 29 maj spelar vi på Sjögärde GK. Anmälningslista på anslagstavlan i klubbhuset. Tider bokade 13.00-13.50, lunch för dem som önskar. Egen bil. Boka snarast.
  • Hemlig resa med övernattning är bokad den 29-30 augusti för 18 personer (kan utökas). Anmälningslista på anslagstavlan i klubbhuset. Boka snarast.
  • Fr.o.m i år betalar vi alla 250:- från säsongstart för att underlätta hanteringen av pengar. Endast kontanter.

Obs! Tävlingsledare till torsdagar sökes.

Har du frågor vänder du dig till någon i Damverksamheten.

Så fort omständigheterna tillåter så ordnar vi något trevligt alternativ till den uteblivna kickoffen och under tiden … gör vi tillsammans något RIKTIGT BRA av den här säsongen!