Strul med HCP-systemet!

Vi från klubben kan tyvärr inte göra något åt HCP-systemet. Se nedan information från Golfförbundet:

"För att åtgärda de tekniska problem vissa spelare drabbats av kring sin handicap är handicapregistreringen tillfälligt avstängd från klockan 15:00 den 17:e april. Funktionen öppnar igen torsdag 23 april.

De flesta har inte drabbats alls men vi behöver ändå gå till botten med problematiken bakom det hela. För att på ett systematisk sätt gå igenom all kod stänger vi nu för nyregistreringar både via GIT Online och Min Golf fram till torsdag nästa vecka. Boka och hantera medlemmar kommer fungera fint men inte hantera handicap.

Vi beklagar detta men behöver göra denna åtgärd innan golfsäsongen är igång på riktigt i hela Sverige. Golfare möts även av informationen när de loggar in i Min Golf."