Rabatthäfte 2021

Rabatthäftet 2021

Här finner ni de mycket förmånliga erbjudandena som finns i rabatthäftet 2021 och som ingår för alla er som är A – Medlemmar. (det som förra året ingick i Premium - Medlemskapet)

Det totala värdet i häftet uppgår till mer än 10 000kr! Även om man endast utnyttjar 4–5 av dem så kan man spara tusenlappar.

Häften för alla er A- Medlemmar som betalt sina avgifter kommer att finnas tillgängliga i kansliet för uthämtning från och med mitten på februari och framåt. Välkomna in för hämtning – givetvis vill vi att ni är försiktiga med Corona i omtanke.

För er som inte är A – Medlemmar men som vill kunna ta del av de fina erbjudandena så finns chansen att köpa häftet för det gynnsamma priset av 500kr. Betalning endast per swish.