Tidsbokning / Boka golfbil

Tidsbokning 2021 och boka Golfbil – Falkenbergs Golfklubb

(Information om hur boka Golfbil kommer lite längre ner på sidan)

Tidsbokning

Skriv in allas GolfID när du bokar en starttid. Detta för att:

• Enkelt kunna se bokade tider i Min Golf/Min Golf Bokning
  • Enkelt att göra en HCP-justering efter en avslutad rond
  • Underlättad kommunikation med receptionen vid om- eller avbokning av tider samt vid ankomstanmälan
  • Enklare användning av olika appar: Min Golf Bokning, On Tag, Golf Game Book, Caddee m.fl.

När under säsongen har vi tidsbokning?

Tidsbokning: 06.00 – 18.50

Slinga 19–27 (9-hålsbanan)

Denna slinga försöker vi hålla öppen alla dagar på året så länge vädret tillåter.
(Banan kan stängas av vid behov, EX extremt dåligt väder, inför tävling, banunderhåll m.m.)

18 hålsbanan

Öppen ca 1 april – mitten på november beroende på hur vädret tillåter.

Hur många tider kan jag som medlem boka?

• Medlemskategorierna: A, CSN, Junior – Du kan ha max fyra (4) tider bokade samtidigt på ditt GolfID på respektive bana = fyra (4) på 18-hålsbanan och fyra (4) på Slinga 19–27, varav max 2 tider under helg. Alla tider kan du boka hur lång tid som helst i förväg, så länge bokningen och banan är öppen*
  • B-medlem: Som ovan med undantaget – Ingen spelrätt 14/6–15/8.
  • Spelrätt på vardagar före 14 juni och efter 15 augusti samt övrig tid efter 18.00 på Slinga 19–27.
  • C-Medlem: 4 tider samtidigt på Slinga 19–27 (9-hålsbanan) som kan bokas hur lång tid som helst i förväg
  • Greenfeemedlem: Inga begränsningar (under 2021 gäller samma regler för D- medlemmar som har ett spelrättsbevis som C – Medlem på slinga 19–27)

Hur bokar jag en golftid?
Du bokar din starttid via:

Vi rekommenderar att du använder funktionen Mina Golfvänner i MG Bokning och i Min Golf, då går det snabbt och smidigt att boka in de du ska spela med.

*Exempel på bokning: Du har 4 tider bokade på 18-hålsbanan och du har 4 tider bokade på Slinga 19–27. Du kan just nu inte boka fler tider. Du spelar en av tiderna på respektive bana – nu har du en tid till att boka på respektive bana = Så fort du spelat, eller avbokat, en tid kan du boka ny tid.

Hur laddar jag ner Min Golf Bokning (MG Bokning) till min telefon?

MG Bokning finns att ladda ner på App Store och Google Play Store, kostnadsfritt. (Se bild till höger)

Det finns mer utförlig instruktion till detta på hemsidan under ”Medlem” – ”Instruktion till MG Appen” – eller – KLICKA HÄR

Hur lägger jag in mina Golfvänner i MG Bokning och på Min Golf?

• I MG Bokning går du in på din skapade Profil (klicka på ikonen längst upp till höger) och sedan väljer du Mina Golfvänner. Denna ikon kan du göra personlig i din app med att välja en annan bild.
  • I Min Golf går du in under Mina Inställningar/Mina Golfvänner

Hur bokar jag en starttid med medlemmar och gäster i MG Bokning eller via Internet på Min Golf?

• I MG Bokning börjar du med att välja önskad bana, sedan går du vidare till Hitta ledig tid. För att välja tid kan du sedan använda pilarna eller kalendern och bokning är möjlig 30 dagar framåt. Lägg till dina medspelare med deras GolfID eller välj från Mina Golfvänner genom att trycka på Profilsymbolen.
  • I Min Golf bokar du precis som tidigare, enda skillnaden är att du skriver in GolfID eller väljer dina medspelare från Mina Golfvänner.

När under säsongen gäller tidsbokning?

• 18-hålsbanan: Från öppning – stängning (ca 1 april – mitten på november)
  • Slinga 19–27 (9-hålsbanan): Hela året

Tidsbokning alla banor alla dagar: 06.00-18.50

Vad gäller för bokningsregler?

Du kan boka dina starttider så lång tid i förväg som du önskar, dock endast 30 dagar innan om du bokar via MG Bokning.

Vad gäller för mellantider?

• Våra mellantider på 18-hålsbanan är varje helg/helgdagar, mellan 08.30 – 13.30 varje timme. (EX: 8.30, 9.30…….13.30)
  • Mellantiderna släpps samma dag för bokning kl 07.30.
  • Du kan boka mellantiderna via MG Bokning, Min Golf, i Hallterminalen, per telefon eller på plats.
  • Mellantiderna är bokningsbara från samma tid online som på telefon.
  • OBS! Om du redan har fyra tider bokade på ditt GolfID kommer du ej kunna boka även en mellantid digitalt, pga. våra bokningsregler, utan du behöver då boka på plats i reception/shop eller per telefon 0346-500 52. Det är ingen garanti utan sker i mån av plats.

Vad gäller för avbokningsregler?

En bokad tid som inte ska användas ska avbokas i så god tid innan som möjligt, dock helst senast dagen innan före kl. 17.00 för att kunna ge möjlighet för andra medlemmar eller gäster att boka tiden.

Hur meddelar jag min ankomst till klubben?

• Meddela receptionen som tidigare, alternativt använder du terminalen (i hallen i ingånget till klubbhuset) där du även kan få ditt scorekort utskrivet eller ankomstmarkera dig via någon av de bokningsappar du använder, såsom MG Bokning eller On Tag
  • Senast 30 minuter innan du slår ut önskar vi att du meddelar din ankomst

OBS 1 – Vi har ingen No Show-avgift, men kommer följa upp ej ankomstmarkerade tider. Klubben kommer dock att vidta åtgärder om detta missbrukas

OBS 2 – Vid hög beläggning har vi rättighet att sätta ihop 2-bollar till 4-bollar, vilket kan innebära att du kan få en justerad starttid.

Vi hoppas tidsbokningen kommer fungera bra för dig under säsongen, för frågor kontakta eller besök receptionen i shopen eller klubbkansliet så hjälper vi dig att reda ut eventuella frågetecken.

Reception/Shop

Tel 1: 0346-500 52

Tel 2: 0738-25 00 52

E-post: info@fbgacademy.se

Klubbkansli

Tfn: 0346-502 87

E-post: info@falkenbergsgolfklubb.com

Vi tror att golfsäsongen 2021 kommer att bli den roligaste hittills. Vi bygger det på att golf helt enkelt är roligt, nyttigt och hälsofrämjande. Och vem vill inte ha roligt?!

Boka Golfbil

• Via Min Golf vid bokning av tid eller per telefon: 0346-500 52

Nedan hittar du en länk till en PDF med tydliga instruktioner - läs den.

Lycka till med både bokning av tid och Golfbil.