Vill du bli medlem hos oss?

(Om du redan bestämt dig - Länk till anmälan om klubbmedlemskap. Har du inte bestämt dig än - Läs nedan några viktiga punkter....)

Vi tycker att nedanstående punkter är värda att nämnas - innan du bestämmer dig för att bli medlem hos oss.

• Vi har två fullängdsbanor - en 18-hålsbana (par 72) och en 9-hålsbana (par 36). Båda banorna har karaktären park- & skogsbana och är uppbyggd på sandjord vilket gör att det sällan, eller aldrig, är blött på banan. Vi har också en korthålsbana (5 Hål).

• I restaurangen kan du äta dagens luch eller beställa något från á la carte menyn eller kanske bara dricka en kopp kaffe med vacker utsikt över banan.

• I anslutning till vårt klubbhus finns mycket fina träningsmöjligheter med tre puttinggreener, inspelsgreener samt en 5 håls teknikbana och en drivingrange med nybyggd "supermodern" studio.

• I shopen hittar du alltid det senaste inom golfutrustning, kläder, skor m.m.

• Vi har 4 platser för Husbil/Husvagn på parkeringen med eluttag.

• Vi har också 4 platser med laddmöjlighter för El-bilar.

• Vill du svalka dig efter rundan - det är bara ca 6 km till havet!

Välkomna till en golfanläggning med "Greener i världsklass" (enligt de flesta greenfeebesökare och medlemmar)!

Några andra saker som är bra att veta:

• Husbil, inklusive el - 200 kr/dygn
  • Golfbil - 400 kr (200 kr med läkarintyg)
  • Golfvagn, hyra - 50 kr
  • Rangebollar - 20 kr/22 bollar