Välkommen till Falkenbergs GK

Vi har två fullängdsbanor - en 18-hålsbana (par 72) och en 9-hålsbana (par 36). Båda banorna har karaktären park- & skogsbana och är uppbyggd på sandjord vilket gör att det sällan, eller aldrig, är blött på banan. I restaurangen kan du äta dagens luch eller beställa något från á la carte menyn eller kanske bara dricka en kopp kaffe med vacker utsikt över banan.
I anslutning till vårt klubbhus finns fina träningsmöjligheter med tre puttinggreener, inspelsgreener samt en 5 håls teknikbana och en drivingrange med nybyggd "supermodern" studio. I shopen hittar du alltid det senaste inom golfutrustning, kläder, skor m.m.
Vi har 2 platser för Husbil/Husvagn på parkeringen med eluttag. Vi har också 4 platser med laddmöjlighter för El-bilar.
Vill du efter rundan svalka dig efter rundan - det är bara ca 6 km till havet.

Välkomna till en golfanläggning med "Greener i världsklass" (enligt de flesta greenfeebesökare och medlemmar)!