Hej kära medlemmar,

Hösten knackar på dörren och nu varvas sol med regn.

Det är fortfarande mycket spel på våra fina banor och det är riktigt kul att se att vi har många aktiva medlemmar och att vi även ökar lite i greenfee inkomster.

När nu hösten står vid dörren har planeringsarbetet inför nästa säsong redan börjat för oss som jobbar på klubben. Några av sakerna som ska göras är:

• Vi arbetar vidare i frågan bolagisera eller inte? Komplettera med ett driftbolag som i sin tur ägs av klubben (medlemmarna) för att kunna dra nytta av ekonomiska fördelar.
  • Titta över medlemsformerna
  • Avgifterna på alla olika saker (vi planerar att skicka ut alla medlemsfakturor både tidigare, och per mail så var snälla och titta över er medlemskategori samt mailadress i Mingolf så att vi finner rätt uppgifter)
  • Budget
  • Verksamhetsplan
  • Avtal
  • Marknadsföring, Partners
  • Tävlings och eventkalender
  • Klubbens olika verksamheter och deras idéer / budgetar
  • Banutveckling

Ja, det är mycket som bör göras framöver och det är många beslut som ska tas, men det är samtidigt spännande, utvecklande och hela tiden för vad är bäst för klubben?

BOKNINGSYSTEM

Som jag har nämnt i ett tidigare utskick så har klubben beslutat sig för att prova på ett nytt bokningssystem på vår 9 – hålsbana under en viss period här i höst. Vi kommer nu att starta upp detta från och med måndagen den 16:e september! Observera att under denna testperiod kommer inte MinGolf att fungera för bokningar på 9-hålsbanan.

Detta kommer att innebära vissa förändringar för er medlemmar:

Vi använder Sweetspot som bokningssystem på 9 hålsbanan. Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen.

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde.

Några fler fördelar:

• alla du spelar med blir automatiskt dina golfvänner
  • kostar inget extra och vi kommer under hösten få en egen startsida med klubbinfo
  • ställ in din hemmaklubb vilket gör det enkelt för dig att boka din tid

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar och det går även att bra boka genom receptionen / shopen. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

För att ytterligare hjälpa er medlemmar i ämnet har vi bjudit in Fredrik Kocon från Sweetspot som kommer att göra en presentation och utbildning i bokningssystemet onsdag den 11:e september klockan 16:30.

SUPPORTERKLUBBEN

Söndagen den 29:e september kommer vi att arrangera en tävling för er som varit med och ”sponsrat” till våra juniorer genom supporterklubben. Det blir en rolig tävling med olika överraskningsmoment under dagen tillsammans med våra elit & juniorspelare!

Anmälan sker på Mingolf från och med måndag den 9:e september och det är först till kvarn som gäller. Ni som inte redan är med och stöttar kan givetvis anmäla ert intresse och priset för att vara med i supporterklubben är 200kr / person. Vi ser fram emot en rolig dag.

På tal om tävlingar så vill jag gärna också påminna er alla om Handigolf Tour Finalen som spelas hos oss den 21–22 september. Det blir ett kul event och det är fantastiskt kul att vi får chansen att arrangera en handigolf tävling hos oss. Lycka till alla deltagare.

Banan är fortsatt fin och vi jobbar hela tiden på att utveckla den ytterligare. Läs mer i Patriks trevliga banrapport som finns i bifogad fil. Banarbetarna jobbar otröttligt vidare för att skapa en så fin upplevelse på banan som möjligt och vi kommer även att titta över och förbättra lite ytor runt klubbhuset här inom snar framtid.

I klubbhuset erbjuder nu shopen 50 % på alla demoklubbor från Cobra och Callaway - Passa på!

Vidare vill jag informera er alla att årets höstmöte kommer att hållas måndagen den 28:e oktober. Kallelse kommer att gå ut och publiceras senare men vill gärna att så många som möjligt lägger in det i er kalender redan nu. Engagerade medlemmar behövs alltid och klubben har en spännande framtid om vi arbetar på tillsammans.

Svinga lugnt - men kraftfullt,

Fredrik Hansson - Klubb & Marknadschef